Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

1001 dingen die helpen als je boos bent

  •  
02-03-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
96 keer bekeken
  •  
8453767165_e07404f355_o
We horen er veel over, de boze burger. De politiek zou meer rekening moeten houden met de gevoelens van de kiezer, de mensen zijn namelijk kwaad en daar moet naar geluisterd worden. Maar soms lijkt er meer aandacht te zijn voor het feit dát mensen boos zijn, dan waarover ze boos zijn. Daarom is er nu  alsjeboosbent.nl
Daar schrijven de makers het volgende:
"Nederland is boos. Boos op elkaar, boos op zichzelf, boos op de wereld, op Den Haag, op normaal en niet normaal, of gewoon boos om boos te zijn. En boos zijn is soms best lekker. Maar wat levert het nou eigenlijk op? Met boosheid bouw je geen deltawerken, en versla je de Spanjaarden niet, of de Duitsers. Dat doe je samen, met daadkracht en doorzettingsvermogen."
Boos op elkaar, boos op zichzelf, boos op de wereld, op Den Haag, op normaal en niet normaal, of gewoon boos om boos te zijn.
En boos zijn is soms best lekker. Maar wat levert het nou eigenlijk op?
Met boosheid bouw je geen deltawerken, en versla je de Spanjaarden niet, of de Duitsers. Dat doe je samen, met daadkracht en doorzettingsvermogen.
De website geeft de komende weken 1001 tips van dingen die helpen als je boos bent. Zoals heel hard schreeuwen , tien keer achter elkaar de droomvlucht in , of de gracht in fietsen. Zo wil de website ervoor zorgen dat niemand op 15 maart boos het stemhokje in hoeft te gaan.
Heb je ook een goede tip om de burger te helpen met boosheid?  Dan kun je hem mailen naar 1001dingen@alsjeboosbent.nl
 
Foto: CC frankieleon
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.