Laatste update 15:40
22

Aangeslagen CNN reageert op mishandeling door Trump

Dit weekend deelde Donald Trump triomfantelijk een filmpje waarop te zien is hoe hij CNN in elkaar slaat. Of ten minste, een bewerking van het worstelprogramma Battle of the Billionaires, waar Donald Trump in een ver verleden in mocht verschijnen. Maandag verscheen een nieuw filmpje op Twitter, waarin een aangeslagen CNN te zien is die vertelt over de mishandeling door Donald Trump.

‘Bij een carrière in de journalistiek komen bepaalde risico’s kijken. Ik had nooit gedacht dat tegen de grond gewerkt worden door de president daarbij zou horen, maar zo zie je maar,’ zegt CNN, die vervolgens openhartig vertelt over de psychische gevolgen van de mishandeling.

De video is gemaakt door de Australische satiricus Mark Humphries. Het echte CNN heeft overigens ook gereageerd op de tweet van Trump. ‘Het is een trieste dag wanneer de president geweld tegen journalisten aanmoedigt,’ zegt de nieuwszender in een verklaring. Het gedrag van Trump is ‘kinderachtig’, aldus CNN dat zegt gewoon zijn werk te blijven doen. ‘De president zou daar ook eens mee moeten beginnen‘.

Geef een reactie

Laatste reacties (22)