28

Alleen vrouwen welkom op relax eiland voor kust Finland

Vanaf juni kunnen vrouwen tegen betaling van een fors bedrag relaxen op een eiland voor de kust van Finland zonder dat ze zich druk hoeven te maken om mannelijk gezelschap. Mannen zijn er namelijk niet welkom. De Amerikaanse Kristina Roth, die een fortuin verwierf met consulting en oprichter is van het SuperShe vrouwennetwerk, kwam op het idee na een verblijf in een resort in Californië. Het viel haar op dat de ontspannen sfeer tussen vrouwen meteen veranderde als er een man verscheen. Zo bleken sommige vrouwen dan plots lippenstift op te doen.

Toen Roth bij een bezoek aan Finland het eiland zag, dat te koop stond, besloot ze er een vakantieparadijs van te maken waar vrouwen ongestoord door mannen kunnen relaxen. Met yoga, meditatie, gezond koken en fitness kunnen vrouwen zich helemaal op zichzelf richten. Roth bezweert dat ze geen mannenhaatster is en dat in de toekomst mogelijk ook mannen toegelaten worden.

Vooralsnog is de toegang voor vrouwen ook niet echt laagdrempelig. Aan een 7-daags verblijf hangt een prijskaartje van 3500 dollar. Wie het eiland wil betreden moet onder meer een interview via Skype ondergaan. Aan de hand daarvan wordt beslist of je welkom bent op SuperShe Island.

cc-foto: Perzonseo Webbyra

Geef een reactie

Laatste reacties (28)