Laatste update 20:03
42

Alec Baldwin: ‘Ik kan Trump verslaan bij de presidentsverkiezingen van 2020’

Acteur Alec Baldwin, die bij Saturday Night Live een indrukwekkende imitatie verzorgt van Donald Trump, is ervan overtuigd dat hij Trump kan verslaan. Tenminste als hij zich kandidaat zou stellen. “Het zou de grappigste, spannendste, gekste campagne worden. En ik zou absoluut winnen, duizend procent zeker,” vertelde hij aan shockjock Howard Stern. Overigens is hij niet van plan zich in de strijd te werpen maar het is niet de eerste keer dat de optie ter sprake komt. Hij sloot het ook weer niet helemaal uit: “Ik zou heel graag in aanmerking komen voor zo’n positie. Om alles weer wat logischer te maken. Er zijn zoveel zaken die dit land nodig heeft die zo voor de hand liggen.”

Steeds meer mensen gaan inzien dat Trump een kans maakt herkozen te worden als de Democraten er niet in slagen met een goede kandidaat te komen. Baldwin zegt dat niemand een idee heeft wie dat zou moeten zijn. De Republikeinen steunen Trump nog steeds massaal. Sterker nog, de steun onder eigen partijleden voor een zittende president is sinds 9/11 niet meer zo groot geweest.

Baldwin vertelde ook gehoord te hebben dat First Lady Melania Trump een grote fan is van de manier waarop hij haar echtgenoot neerzet bij SNL: “Blijkbaar kijkt ze er online naar. Ze moet dan heel hard lachen en roept de hele tijd: ’dat is ’m, dat is ‘m’.”

Geef een reactie

Laatste reacties (42)