10

Betrapt! Australische premier blijkt een ‘vieze gluiperd’

Tony Abbott vergeet tijdens een radio-uitzending dat er ook camera's op hem gericht zijn ... Knipoogt lacherig naar presentator wanneer 67-jarige vertelt dat ze als seks telefoniste bij moet klussen

Vroeger kon je wanneer je in de radiostudio zat bij wijze van spreken je t-shirt uittrekken en niemand zou het door hebben. Tegenwoordig staat er echter steeds vaker een camera gericht op de presentator en gasten, zodat online live meegekeken kan worden in de studio. Daar stond de Australische minister-president Tony Abbott even niet bij stil toen hij te gast was in het programma ABC Melbourne.


Een 67-jarige telefoniste vertelt de premier maandelijks niet rond te kunnen komen. Daarom  klust ze nu bij als seks telefoniste. Op dat moment knipoogt de premier lacherig naar ABC Melbourne-presentator Jon Faine. Wanneer hij – zichtbaar – beseft dat er een camera op hem gericht is, herpakt hij zichzelf.

De vrouw, Gloria, vraagt de premier wat hij van haar verwacht. Als zijn geplande bezuinigingen doorgezet worden, kost dat haar 850 Australische dollars per jaar. Ze vraagt hem: “Waar stelt u voor dat ik op bezuinig, meneer Abbott? Eten, elektriciteit, brandhout, kerst en verjaardagscadeautjes voor mijn kleinkinderen? Of is het beter dat wij allemaal gewoon dood gaan en daarmee uit de weg zijn?

In Australië is de knipoog de premier op veel kritiek komen te staan. De premier wordt er een ‘vieze gluiperd’ genoemd.

Geef een reactie

Laatste reacties (10)