132

Boze Blanke Mannen bereiden zich voor op strijd tegen EU

Eerste ontmoeting referendum-eisers heeft verrassend Saoedisch tintje

Reclamemaker, Powned-oprichter en Volkskrant-columnist Jan Bennink twitterde trots de foto uit Elsevier van de club EU-critici die hij mede heeft opgericht met de mededeling: BRUSSEL WE KOMEN ER AAN!!!!

Het zijn de oprichters van Burgerforum, een club die wil dat er een referendum over de EU komt. De samenstelling is een allegaartje. Naast intellectuelen als Ewald Engelen en David Hollanders ook een deel bekende ‘islam-critici’ zoals de oud HP-journalist Joost Niemöller. Die laatste critici behoren tot de groep die zich altijd druk maakt over de achtergestelde positie van vrouwen in de moslimwereld.

Maar kijk nu eens naar deze foto die recht, uit het vrije, gelijke Westen komt. Als je de plaat heel goed bestudeert zie je half achter het hoofd van Arjo Klamer een vrouw, de schrijfster Machteld Allan. Verder alleen maar mannen. Het lijkt wel een bestuursvergadering van de SGP, of erger.

Volgens Ewald Engelen, die via Twitter reageert, is het een kwestie van tijd, komt de eenzijdige seksevoorkeur van de initiatiefnemers voort uit het feit dat vrouwen in Nederland in de wetenschap ondervertegenwoordigd zijn. Hopelijk verandert dat snel want als de nieuwe Hollandse geuzen in deze samenstelling oprukken naar Brussel moeten we oppassen dat Nederland niet ongewild uit de EU gegooid wordt, wegens achterlijkheid.

Wie mee wil doen met de boze mannen kan zich aanmelden op BurgerforumEU.nl. Of de site ook aan geslachtscheck doet is onbekend want wegens de ‘overweldigende belangstelling’ lag de server plat.

Geef een reactie

Laatste reacties (132)