Laatste update 18:22
6

Feestbeesten zorgen voor bijzonder rustige vlucht

Peter Dessens uit Delft vloog vrijdag vanuit Mallorca terug naar Nederland. Op hem en zijn vrouw en een enkele andere passagier na, was het vliegtuig gevuld met tientallen scholieren die compleet uitgeput terugkwamen van hun eindexamenreis. Het leek Dessens een leuk moment voor een groepsfoto.

‘Toen we in de vertrekhal zaten, zagen we de jongeren al binnenkomen. Eerst een klein groepje, en toen steeds meer en meer,’ zegt Dessens die heel even bang was dat hij aan boord van een horrorvlucht zou stappen vol zuipende tieners. Dat bleek niet het geval.

Even later lag iedereen te slapen. Helemaal kapot van een week keihard feesten. Je had letterlijk geen kind aan ze.

Bij thuiskomst plaatste Bessens de foto op Facebook en stuurde die door naar Transavia. ‘Nog nooit zo’n heerlijk rustige terugreis gehad met al die feestende eindexamenkandidaten,’ schreef hij erbij. Nadat de luchtvaartmaatschappij de foto deelde, ging het plaatje viral. De foto is inmiddels al ruim 46 duizend keer gedeeld.

Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. We zijn echt aan het genieten hier thuis op de bank. En allemaal leuke positieve reacties. Vooral veel ouders vinden het beeld heel herkenbaar.

Bron: HLN

Geef een reactie

Laatste reacties (6)