38

Hilarisch: Dion Graus als spindokter

"Wilders heeft nooit gezegd dat ze het land uit moeten" ... "Stop gaat verder dan minder"

Er bestaan al langer vermoedens dat PVV-Kamerlid Dion Graus in een parallelle werkelijkheid leeft. In een interview met de Limburgse regionale zender L1 neemt hij de rol van spindokter op zich en probeert hij uit te leggen dat er eigenlijk niets aan de hand is. Hij ontkent eerst de uitspraken van Wilders over uitzetten en vervolgt daarna met een opmerkelijke uitleg.

Hij heeft nooit gezegd dat ze het land uit moeten. Hij heeft gezegd minder Marokkanen en wij pleiten al 8 jaar lang voor een stop op Marokkanen die naar Nederland komen, dus dit gaat toch veel minder ver als je zegt minder Marokkanen. Want minder betekent dat er nog een paar… maar stop, wat we al 8 jaar pleiten dat ging veel verder, hebben we nooit iemand over gehoord.

De interviewer probeert nog even het werkelijke verschil uit te leggen maar Graus lijkt dat niet te begrijpen. Aan het slot van het fragment nog even een opfrissertje voor Graus uit het RTL-interview van Frits Wester met Geert Wilders nadat hij voor de eerste keer pleitte voor ‘minder Marokkanen’: “Ik zeg het 100 keer.”

Bekijk hier het hele interview van L1 met Graus.

Geef een reactie

Laatste reacties (38)