Laatste update 12:36
26

Hoe ga je als man met vrouwen om? Doe The Rock-test!

Na de stortvloed aan recente nieuwsberichten over machtige mannen die hun handen niet van hun vrouwelijke medemens af kunnen houden, klinken er vanuit traditionele mannenbolwerken als Sillicon Valley, de politiek en sport licht paniekerige geluiden van mannen die het allemaal niet meer weten. Zo gaat de Amerikaanse vice-president niet eens met een vrouwelijke collega of zakenrelatie eten als zijn vrouw er niet bij is, want stel je toch eens voor dat… En berichtte The New York Times dat mannen geen vrouwen meer durven te mentoren uit angst iets grensoverschrijdends te doen. Hoe kun je nou als man gewoon je werk doen zonder het risico te lopen dat je ‘per ongeluk’ iets verkeerds zegt, doet of aanraakt in nabijheid van vrouwelijke personen? Help!

De Amerikaanse blogger Anne Victoria Clark bedacht daarom een lifehack voor de testosterronnies en zelfbenoemde alfa-mannetjes die nog steeds moeite hebben om de mens achter de borsten te zien. Een test die even eenvoudig als effectief is, net als de man, The Rock, Dwayne Douglas Johnson zelf. Hoe werkt het? Clark legt uit, stel je eens voor:

Je collega Jennifer en haar team hebben net een succesvol nieuw project gelanceerd en ze hebben je uitgenodigd om na het werk met hen iets te gaan drinken om het succes te vieren. Er is slechts één probleem. Yep, je raadt het al. Het zijn allemaal van die opgemaakte types, waarvan er een zelfs een rokje aanheeft. Miauw! Toch? Hoe kan nu van jou verwacht worden dat je je handen thuis houdt terwijl er zo veel jonge vrouwen vriendelijk naar je glimlachen? Iedereen weet toch dat als een vrouw naar je glimlacht dat ze je dan wil.  Althans, zo gaat het in alle films die je ooit gezien hebt en in de stripclubs die je hebt bezocht. Hoe weet je nu of dit gewoon een drankje met collega’s is of een kans om te masturberen voor een groep, zoals in je fantasieën?

Het antwoord is simpel, vervang het beeld in je hoofd door dit beeld:

Cc-foto: Los Angeles Fire Department

Wow! Jennifer en haar team zien er heel professioneel uit en op alles voorbereid. Geen wonder dat hun project geslaagd is en ze klaar zijn voor een feestje. Misschien kun je verhalen uitwisselen over vorige projecten of van hen horen hoe ze zover gekomen zijn. Een ding is zeker, hoe dronken je ook wordt: masturbeer niet in hun bijzijn!

Oftwel, doe alsof elke vrouw waar je zakelijk contact mee hebt The Rock is. (Want The Rock is namelijk Beyoncé for boys.) Daarmee heb je een snelle en makkelijke manier om met vrouwen om te gaan zonder dat je je ongepast gedraagt. Of zoals Clark het samenvat:

Toon aan hen dezelfde mate van respect, bewondering en gezonde dosis angst die je eenieder zou bieden die je compleet kan slopen mocht je het verdienen.

Afbeelding bovenaan: screenshot Baywatch trailer

Geef een reactie

Laatste reacties (26)