Laatste update 19:18
27

Stephen Colbert over gênante kabinetsbijeenkomst Trump

De eerste bijeenkomst van het kabinet van Trump werd op TV uitgezonden en was domweg te gênant om naar te kijken. Elf minuten lang gaat Trump de tafel langs om van alle leden afzonderlijk te horen hoe geweldig ze hem vinden en wat een eer het is om met hem samen te werken. Gelukkig hebben we Stephen Colbert nog om in woorden te brengen wat we allemaal denken.

Ik kan maar niet over deze kruiperige kabinetsleden heen komen. Dit zijn volwassenen, sommigen zijn miljardairs en ze zijn er gewoon blij mee dat er aan hun riem getrokken wordt terwijl de camera’s rollen voor de geliefde leider

De Amerikaanse talkshowhost noemde de bijeenkomst ‘next-level raar’ en hield zich tijdens de rest van zijn openingsmonoloog niet in. ‘Dit is een ongehoord publiek knuffelfeest voor een emotioneel fragiele man’ wijdde Colbert uit.

De grootste onderkruiper van Trump, is Trump natuurlijk zelf. Dus nadat zijn volgelingen publiek de liefde hadden verklaard en de ring van de grote leider hadden gekust, legde Trump zelf ook nog even uit hoe het zat:

Make America Great again’, dat is wat we aan het doen zijn. We zijn het aan het doen en we doen het nog veel sneller dan iemand ooit voor mogelijk heeft gehouden. Ik wil zeggen dat er nog nooit eerder een president is geweest, met een paar uitzonderingen. F.D.R. moest met een grote depressie omgaan…

Stephen Colbert antwoordde:

U moet uzelf niet tekort doen, meneer de president. Sinds u verkozen bent moeten heel veel met een grote depressie omgaan.

Geef een reactie

Laatste reacties (27)