92

Met wíe ben ik vergeleken???!

Geniale LuckyTV: Hitler vindt het helemaal niet oké om vergeleken te worden met 'die gore, blonde, laffe, kwijlende flikker'

Nadat PVV-leider Geert Wilders openlijk zijn racistische denkbeelden over Marokkanen spuide op een markt in Den Haag, vergeleek Fouad Sidali hem met Hitler. Wilders, die zelf nooit een blad voor de mond neemt en anderen graag uitmaakt voor fascisten, pikte dat niet. LuckyTV maakte deze geniale parodie.


Overigens: Wilders, de man die zegt vrijheid van meningsuiting zo ontzettend hoog in het vaandel te hebben, dreigt nu iedereen die hem ooit nog met Hitler vergelijkt, voor het gerecht te slepen. De PVV-leider:

Je moet alles kunnen zeggen zolang het niet tot geweld oproept. Maar abjecte, ziekelijke vergelijkingen met Hitler en nazi’s pik ik niet meer. Die zijn een grove belediging van de PVV, PVV-politici en al onze kiezers.

In een reactie op het Sidali-voorval laat premier Rutte weten dat de VVD samenwerking met de PVV pertinent niet wil uitsluiten. Niet na het fiasco van kabinet Rutte-1 en ook niet na de uitspraken van PVV-leider Geert Wilders/ ‘Als democraat kies ik er absoluut voor om geen partijen uit te sluiten’, aldus de premier. Ook een samenwerking in de landelijke politiek blijft tot de mogelijkheden behoren.

CDA-leider Sybrand Buma liet eerder deze week nog weten nooit meer met de PVV te willen regeren.

Lees ook op Joop: Wilders wenst deportatie berouwvolle criticus, Kijk: Wilders nu openlijk racistisch

Geef een reactie

Laatste reacties (92)