15

Nog geen vakantie geboekt? Tripadvisor adviseert The Grand Budapest Hotel

Het hotel, gelegen in The Republic of Zubrowka schijnt prachtig symmetrisch te zijn, te beschikken over vriendelijk personeel en heerlijke traktaties van bakkerij Mendl's te hebben

Heb jij je vakantie al geboekt? De zon schijnt heerlijk buiten dus het is tijd om een fijn plekje op te zoeken. Voor wie nog geen bestemming heeft gekozen, zijn er talloze online websites met tips en recensies van andere reizigers. Wat dacht je bijvoorbeeld van The Grand Budapest Hotel, in The Republic of Zubrowka? Volgens de recensies op Tripadvisor belooft een bezoekje aan dat hotel niets anders dan genieten!

Eén van de bezienswaardigheden die je niet mag missen is bakkerij Mendl’s. Ook schijnt de jongedame die er werkt er apetijtelijk uit te zien, aldus één van de recensenten.

Een andere bezoeker – een oudere dame – oud in jaren, niet van geest – schrijft de aandacht van de medewerkers zeer te waarderen. Vooral de concierge schijnt zeer vrijgevig te zijn.

Last but certainly not least, ziet The Grand Budapest Hotel er zelf ook nog eens prachtig uit. Eén van de zaken die meerdere bezoekers aanspreekt is de bijzondere symmetrie.

Nog steeds niet overtuigd dat The Republic of Zubrowka een bezoekje waard is? Bekijk dan hier alle recensies.

Meer weten over The Grand Budapest Hotel voordat je de reis boekt? Kijk dan hier om het Zubrowka-gevoel te ervaren.

Geef een reactie

Laatste reacties (15)