Laatste update 19:10
52

Pijnlijk: Melania Trump heeft nog steeds liever niet dat Donald haar aanraakt

Update dindag 19.00
Melania wil echt niets hebben van haar echtgenoot, president Trump. Dat bleek eerder al bij hun aankomst in Israël, maar haar hand ontwijkende gedrag zet zich voor de camera’s gewoon voort: ook bij aankomst in Rome trekt de First Lady van de Verenigde Staten haar hand snel terug.

Eerder
Het zal weinigen ontgaan zijn: Donald Trump is bezig aan zijn eerste buitenlandse reis sinds hij president is en na eerste stop in Saoedi-Arabië, is hij nu in Israël. Daar spreekt hij onder meer met premier Benjamin Netanyahu, die hij ervan zal moeten overtuigen dat hij toch echt geen gevoelige informatie over Israël aan de Russische minister van Buitenlandse Zaken Lavrov heeft gelekt.

Bij aankomst in Israël, viel Trump echter op door iets heel anders. Terwijl hij Air Force One verlaat met Netanyahu en diens vrouw aan zijn ene zijde en zijn eigen vrouw aan zijn andere, besluit Trump – wellicht vanwege de vele camera’s – Melania er ook eens bij te betrekken. Maar wanneer hij haar hand probeert te pakken, is zij daar allesbehalve van gediend. Pijnlijk.

Beter zicht? Dat kan, de Israëlische krant Haaretz maakte er voor het gemak een close-up in slowmotion van:

Geef een reactie

Laatste reacties (52)