Laatste update 13:12
9

RTL Late Night: Tim Hofman en Jan Versteegh over hun erotische homo-shoot

BNN-presentatoren Tim Hofman en Jan Versteegh hebben zich letterlijk blootgegeven in de nieuwe editie van tijdschrift L’HOMO. Het idee begon eigenlijk als een grap. In een interview werd Versteegh gevraagd of hij te porren zou zijn voor een fotoshoot voor het blad, waarop hij bevestigend had geantwoord. Hofman daagde daarop via Twitter Versteegh uit om dat dan samen te doen. Van het een kwam het ander en de blote billen van beide heren prijken nu pront in het magazine. Aan tafel bij RTL Late Night vertellen de presentatoren, overigens allebei hetero, dat ze hopen met deze shoot de discussie over homo-acceptatie op gang te kunnen brengen.

‘In Nederland zijn we allemaal heel tolerant, tot we ernaar moeten kijken. Als je twee mannen op straat hand in hand ziet lopen, dat veroorzaakt nog steeds problemen en dat is eigenlijk heel gek. Want Nederlanders zijn allemaal zó tolerant.

Dat er voor twee heteromannen is gekozen voor de homo-erotische fotosessie, wordt overigens niet door iedereen gewaardeerd. In NRC trekt journalist Hans Beerekamp een wel heel bijzondere vergelijking:

Je eigen grenzen spelenderwijs verkennen is iets anders dan uit liefdadigheid meer begrip vragen voor de Andersgeaarde Medemens. Die kan dat heel goed zelf doen, inderdaad. Dus toch een beetje blackface.

Geef een reactie

Laatste reacties (9)