10

Russisch koppel een hit op Instagram

Journaliste Nataly sleept vriend Murad de wereld over

Het begon allemaal in Barcelona, in het najaar van 2011. Nataly Zakharova had genoeg van de vele foto’s die haar vriend Murad Osmann op vakantie maakte. Hij vertelt: “Nataly vond het vervelend dat ik stilstond en foto’s van alles maakte, dus pakte ze mijn hand en trok me voorwaarts. Maar dat weerhield me er niet van om foto’s te blijven maken.”

Sindsdien hebben de Russische producer/fotograaf en zijn vriendin – die journaliste is – meer dan 40 #FollowMeTo foto’s op Instragram geüpload. De kiekjes hebben slechts één overeenkomst: de arm van Murad en de rug van Nataly.

Sommige foto’s zijn gemaakt met de iPhone, anderen met een spiegelreflexcamera. Het resultaat is verbluffend en dat is niet onopgemerkt gebleven. Op Instagram is het duo een hit, en hebben ze inmiddels meer dan 50.000 volgers.

Bekijk ook de fotoserie van de meest chagrijnige toerist ter wereld. En stiekem benieuwd naar de gezichten van Nataly en Murad? Klik dan hier. Alle andere #FollowMeTo foto’s zijn hier te zien op Instagram.

Geef een reactie

Laatste reacties (10)