13

Schrijf de beste speech!

Doe mee aan de Speech Battle: wat moet de EU Commissaris voor Vluchtelingenbeleid zeggen?

Wegens groot succes organiseert deBuren een derde editie van de Speech Battle, dit keer in Nederland als onderdeel van de Rotterdamse Debatnacht op 12 december. In samenwerking met Arminius en Joop.nl wordt een speechwedstrijd georganiseerd. Neem de pen op!


Dit is de opdracht:

De nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid staat bij de grens van de Europese Unie en spreekt de vluchtelingen toe. Schrijf zijn speech.

SpielfeldDe drie beste inzendingen worden door een professionele jury geselecteerd en tijdens de debatnacht in Arminius in Rotterdam voorgedragen door een acteur die voor de gelegenheid in de huid kruipt van de nieuwe Europees Commissaris voor Vluchtelingenbeleid. Het publiek kiest vervolgens de beste toespraak. De winnaar ontvangt €250 van deBuren. Renée Broekmeulen (speechschrijver voor o.a. de Nederlandse ministers Wouter Bos, Bram Peper en Roger van Boxtel, en voor verschillende andere bestuurders en politici) en Vincent Stuer (voormalig speechschrijver van Europees Commissievoorzitter José Manuel Barroso) geven hun reacties op de speeches.

Klik hier voor meer praktische informatie & voorwaarden voor deelname.

Wilt u geen speech schrijven, maar wel graag aanwezig zijn bij de Speech Battle en bepalen wie de winnaar wordt van de derde Speech Battle? Ga naar www.deburen.eu voor meer informatie. Kaarten voor de debatnacht kosten €15 (Studenten-, Bieb-, Goethe- en Rotterdampas € 10) en zijn verkrijgbaar via www.debatnacht.nl of www.arminius.nl.

cc-foto: Michael Guby 

Geef een reactie

Laatste reacties (13)