47

SNL: Trump in bed met de KKK, maar hoe zit het nou met Clintons emails?


In dit seizoen van het satirische Saturday Night Live wordt elke week aandacht besteed aan de Amerikaanse verkiezingen. In de hoofdrollen Kate McKinnon als Hillary Clinton en Alec Baldwin als Donald Trump. Die laatste doet zo’n rake imitatie dat de echte Donald Trump al opriep het nog altijd immens populaire programma van de buis te halen.

In de laatste aflevering voor de verkiezingen zien we hoe een CNN-presentator krampachtig de aandacht blijft richten op de emails van Hillary Clinton, terwijl de vele misstappen van Donald Trump worden weggewuifd. Clinton wijst er in de sketch op dat Trump bijvoorbeeld wel zegt dat hij achter de LHBT-gemeenschap staat, maar tegelijkertijd een vicepresidentskandidaat heeft die voorstander is van zogenaamde “homogenezing”. Of dat Trump zegt niet racistisch te zijn, maar deze week toch echt de officiële steun kreeg van de Ku Klux Klan.

Toch lijkt dat allemaal een stuk minder interessant dan mailserver van de Clintons. Zelfs wanneer Trump live in de uitzending zoent met een FBI-agent, Vladimir Poetin én een KKK-lid, wil de presentator eigenlijk maar één ding weten: hoe zit het nou met die emails?

Geef een reactie

Laatste reacties (47)