5

Spelletjesmakers saboteren grensmuur Trump

Cards Against Humanity is een kaartspel dat in 2010 ooit begon als Kickstarter-campagne. De makers van ‘het spel voor vreselijke mensen’ waren comedyschrijvers die op zoek waren naar een uitlaatklep voor hun keiharde en foute grappen. Inmiddels is het spel enorm populair en het bedrijf in volle bloei, tijd dus voor een nieuw campagnedoel.

Donald Trump is een monster dat bang is voor Mexicanen. Hij is zelfs zo bang dat hij een muur van 20 miljard dollar wil bouwen, waarvan iedereen al weet dat het niets uit gaat halen. Dus wij hebben een stuk grond in het grensgebied gekocht en een advocatenbureau dat gespecialiseerd is in publiek eigendomsrecht in de arm genomen, om het zo duur en tijdrovend mogelijk te maken om de muur te bouwen.

Voor 15 dollar kunnen mensen mede-eigenaar worden van het land en krijgen ze een verrassingspakket. Het is niet de eerste marketingstunt van het bedrijf – eerder groeven ze al een gigantisch gat en boden ze mensen helemaal niks voor 5 dollar – maar wel de eerste met een duidelijke politieke lading.

Geef een reactie

Laatste reacties (5)