0

Sri Lankaans kerstkoor krijgt tekst van Tupac in plaats van gebed

Een van de grootste vertolkers van kerstliederen in de Sri Lankaanse hoofdstad Colombo heeft bij het opstellen van het kerstprogramma van dit jaar een opmerkelijke fout gemaakt: in het programma werd de tekst van ‘Hail Mary’ van rapper Tupac Shakur opgenomen, in plaats dat van het gelijknamige katholieke gebed.

In Colombo werd eerder deze maand het katholieke Joy to the World Festival gehouden, een van de grootste kerstvieringen van het land. Daar vonden de deelnemers in hun liederenboekje niet het verwachte ‘Hail Mary, full of grace, the Lord is with thee/blessed art thou amongst women, and blessed is the fruit of thy womb’, maar een tekst van een geheel andere aard. Woorden die niet bepaald goed rijmen met een katholieke dienst:

Zo rapte Tupac: ‘I ain’t a killer, but don’t push me/Revenge is like the sweetest joy next to gettin’ pussy’ en ‘Mama told me never stop until I bust a nut/Fuck the world if they can’t adjust, it’s just as well, Hail Mary’.

De foto’s van het programmaboekje werden in rap tempo gedeeld op de sociale media. Of het koor stug heeft doorgezongen is niet bekend, maar die kans lijkt klein.

Geef een reactie

Laatste reacties (0)