Laatste update 10:39
8

Trainer komt 30 kilo aan om cliënt te motiveren

alissaDe Amerikaanse trainer Adonis Hill  kwam 30 kilo aan en propte zijn afgetraind lichaam vol calorieën om zijn cliënt Alissa te motiveren. Samen hebben ze vier maanden gezwoegd om het overtollig vet er weer af te krijgen. Dat meldt het AD.

Hill besloot zes jaar geleden trainer te worden na uit een zware depressie te zijn gekomen en 45 kilo afgevallen te zijn. De spierbundel traint vijf/zes keer per week als een bodybuilder en werkt van zes uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds met klanten.

Voor Alissa – die met overgewicht kampte – gooide hij zijn eigen schema helemaal overhoop. Hill at zes- tot zevenduizend calorieën per dag. Donuts, pizza, hot dogs, Oreokoekjes, McDonald’s en dronk liters frisdrank. Uiteindelijk kwam hij weer 31 kilo aan binnen drie maanden en moest hij stoppen met eten vanwege een te hoge bloeddruk. Aan de Amerikaanse website Buzzfeed vertelt de trainer dat het afvallen toch niet zo makkelijk ging als hij aanvankelijk gedacht had.

Ik deed mijn stinkende best in de sportschool, maar gezonder eten was moeilijker ditmaal. Vooral omdat ik van een oude verslaving af moest.

Hill en Alissa raakten samen weer volledig fit. Na vier maanden tijd verloren de trainer en zijn cliënt beiden ongeveer 26 kilo. Voor zijn volgende project gaat de trainer van New York  tot Californië, 4.500 km in 210 dagen voor het goede doel lopen.

adonis2

 

 

 

 

 

 

 

 

cc foto: Instagram

Geef een reactie

Laatste reacties (8)