Laatste update 23:48
18

Valentijnsspecial: jongen koopt bloem voor élk meisje op school

Of je nou trouw elk jaar aan Valentijnsdag doet of het maar een kapitalistisch en consumentistische vertaling van de liefde vindt, deze actie kan je toch niet helemaal koud laten. De Amerikaanse Hayden Godfrey (17) wilde namelijk elk meisje op zijn middelbare school voor even gelukkig maken dus besloot hij aan iedereen bloemen uit te delen. Hij heeft maar liefst 900 anjers cadeau gedaan. Dat meldt het AD.

Hayden heeft geen rijke ouders maar vanaf de brugklas zijn geld gespaard zodat hij honderden bloemen kon kopen. Die deelde hij uit met hulp van wat vrijwilligers. Ook is de zeventienjarige geen stiekeme casanova want hij heeft namelijk al een half jaar een relatie. De middelbare scholier wilde simpelweg alle meisjes blij maken, ook degenen die zich wellicht buitengesloten zouden voelen omdat ze geen Valentijn hebben. Op zijn Facebook schrijft hij het volgende:

Het was het helemaal waard. Ik denk dat er niets beters is dan alle meisjes in je leven een bloem zien vasthouden, terwijl ze door de gangen lopen. Ik vind gewoon dat zoveel mogelijk mensen gelukkig moeten zijn op Valentijnsdag.

cc foto: Shandi-lee Cox

Geef een reactie

Laatste reacties (18)