2

Van de aankondiging van dit kookprogramma krijg je nu al trek

overetenKomende woensdag op 20 april begint in België een nieuw televisieprogramma over koken. Maar de makers benadrukken nu vast dat ‘Over Eten’ géén kookprogramma wordt zoals er al zoveel van zijn.

Het programma wordt gepresenteerd door Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen op Eén (VRT) en beloofd wat te worden. Is het niet om de inhoud, de makers gaan uitzoeken wat er werkelijk in ons eten zit en wat het beste is voor je gezondheid, dan is het wel om de fijne trailer die de VRT zondag op internet zette.

Danira en Kobe spelen de wereldberoemde scène uit Ghost na, waarin Patrick Swayze en Demi Moore met hun handen verstrengeld in de klei achter een draaischijf zitten. Alleen doen Danira en Kobe het met brooddeeg. De bedoeling is dat Danira haar co-presentator iets vraagt over de ingrediënten van het deeg, maar de scène dat gaat niet helemaal zoals gepland en uiteindelijk eindigt de opname in een heerlijke, langgerekte blooper. Als dat de sfeer wordt van het programma, zou het wel eens een grote hit kunnen worden.

Bekijk het filmpje hier.

Vanaf woensdag bij de VRT op één.

Geef een reactie

Laatste reacties (2)