Laatste update 09:53
23

Auckland heeft de pik op man die enorme penissen schildert

Om aandacht te vragen voor de talloze gaten in de wegen in Auckland schildert de Nieuw-Zeelander Geoff Upson sinds 2018 enorme penissen rondom de kuilen. “Ik word er moe van om met de gemeente te bellen”, motiveert de fallus-schilderaar zijn kunstwerken.

De plaatselijke autoriteiten kunnen Upsons acties maar matig waarderen. De gemeente dreigt juridische stappen te nemen tegen de creatieve inwoner, meldt de New Zealand Herald. Upson, die schat dat hij tot nu toe honderd penissen heeft getekend, is al gebeld door de politie.

Volgens de Auckland brengt Upson zichzelf en andere verkeersdeelnemers in gevaar met zijn megapiemels. Automobilisten zouden afgeleid raken door de tekeningen op de weg. Wie veilig naar de kunst van Upson wil kijken, kan ook op zijn Facebook-pagina terecht.

Imagine being stuck behind a slow driver on state highway 4…

You get to a passing lane and the slow driver speeds up…

Geplaatst door Geoff Upson Road Safety Campaigner op Zaterdag 20 februari 2021

Hoe vaak spreek je iemand met een andere kijk op de wereld? Joop.nl, EW en Arminius willen je uitnodigen voor een wandeling of een videogesprek met iemand die over sommige zaken een andere mening heeft. Doe je mee? Beantwoord de eerste stelling hieronder. Meer lezen over De Wandeling? Klik hier. Zie je hieronder geen stelling? Pas je cookie-instellingen aan of klik hier.

Geef een reactie

Laatste reacties (23)