Laatste update 13:41
11

Vierjarige superheld gebruikt zijn krachten om daklozen te voeden

Overdag is Austin Perine een zachtaardige kleuter uit Birmingham, Alabama, maar eens per week verandert hij in zijn alter-ego: een vierjarige superheld genaamd President Austin. Zijn krachten? Het voeden van zo veel mogelijk daklozen.

Volgens vader TJ Perine begon het allemaal toen ze samen een tv-programma over panda’s keken. Te zien was hoe een moederpanda haar welp in de steek liet. Daarop vertelde TJ zijn zoon dat de welp nu dakloos was. Na een uitleg over wat dakloos zijn betekent, wilde Austin weten of er ook mensen bestaan die dakloos zijn.

Toen Austin ontdekte dat er inderdaad dakloze mensen zijn, en sommigen van hen honger hebben, veranderde hij zichzelf in President Austin. Hij vertelde zijn ouders dat hij voortaan zijn zakgeld en het geld voor cadeautjes wilde besteden aan broodjes kip voor de daklozen. Behalve een boterham krijgt elke dakloze die op het pad van President Austin komt ook nog een boodschap mee: ‘Vergeet niet om liefde te tonen.’

Op de vraag van een CBS-journalist waaròm Austin toch broodjes uitdeelt, heeft hij een duidelijk antwoord: ‘Het is gewoon het juiste om te doen’.

Geef een reactie

Laatste reacties (11)