Laatste update 14:43
18

Wat mensen al niet doen voor clicks

Je moet wat over hebben voor die ene, spectaculaire foto. En dus besloot model Viki Odintcova om van de top van de 330 meter hoge Cayan Tower in Dubai te gaan bungelen. Haar enige houvast, letterlijk, was de arm van haar mannelijke collega.

De beelden van de stunt werden in korte tijd miljoenen keren gedeeld op sociale media. Odintcova, razend populair op Instagram, gaf achteraf toe dat ze vooraf behoorlijk zenuwachtig was. ‘Ik kan nog altijd niet geloven dat ik dit werkelijk gedaan heb. Telkens wanneer ik dat filmpje bekijk, beginnen mijn handen te plakken.’

Odintcova is bij lange na niet de eerste die op grote hoogte stunt. Zo sprong in 2015 een groef lefbekken van de nóg hogere Princess Tower, eveneens in Dubai. In Spanje konden mensen tot voor kort nog het oude, extreem onveilige wandelpad van de Camina del Rey oversteken. Misschien heeft Odintcova zich wel laten inspireren door deze landgenote, die er een hobby van maakt om zonder veiligheidsuitrusting diepe afgronden te trotseren. Wie in elk geval geen liefhebber is van klimpartijen is de Rotterdamse glazenwasser die tegen wil en dank toch steeds weer die ladder op moest.

Geef een reactie

Laatste reacties (18)