Laatste update 17:38
34

Zó kinderachtig zijn de uitspraken van Donald Trump


De uitspraken van Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zijn geregeld nogal dubieus. The Donald grossiert in racistische en seksistische uitlatingen en heeft vaak weinig op met de waarheid. Uit een analyse van Trumps toespraken bleek dat hij spreekt onder een groep-8-niveau. Hoe kinderachtig zijn uitspraken echt zijn, wordt uitstekend gedemonstreerd door een groep Nieuw-Zeelandse kinderen.

In een ludiek filmpje van een Nieuw-Zeelands energiebedrijf lezen kinderen diverse uitspraken van Trump voor. Van ‘ik draag geen pruik’ tot ‘ik ga een muur bouwen’ en ‘je kunt nooit te hebberig zijn’. Met het filmpje wil energiebedrijf Powershop aandacht vragen voor verantwoordelijk gebruik van power.

Met onze video parodiëren we meneer Trump door zijn woorden in de mond van schattige kinderen te leggen, om te laten zien wat een kleuter hij is.

Het is bij lange na niet voor het eerst dat iemand Trump op die manier omschrijft. Onlangs nog zei de voormalige presentator van The Daily Show Jon Stewart nog: ‘Hij heeft het uiterlijk van een man, maar het temperament en de handen van een baby.’

Bron: De Morgen

Geef een reactie

Laatste reacties (34)