Laatste update 16:34
14

Worsten vullen en zuigen aan een tuinslang moet Zwitsers leren condooms te gebruiken

Het ministerie van Volksgezondheid in Zwitserland heeft een wel heel bijzonder veilig sekscampagnevideo gelanceerd. Met bijvoorbeeld een slager die zijn worstjes vult en een vrouw die op haar knieën gaat om water door een tuinslang te zuigen. Alles in het kader van: “Wat je ook denkt, denk ook aan je gezondheid.”

De vrouw – Jasmin – moet onder meer aan de slang ruiken om te controleren of hij fris ruikt. “Hallo, vandaag leren we hoe we water uit een aquarium zuigen. Jasmin heeft een dikke slang nodig om dit voor elkaar te krijgen”, zegt de voice-over. “Als de slang fris ruikt, gaat Jasmin op haar knietjes en zal ze zo hard mogelijk eraan zuigen. Net zo lang totdat er iets in haar mond komt.” Vervolgens spuugt Jasmin het water uit. “Dit is de manier waarop Jasmin voorkomt dat het tapijt van haar oma eronder komt te zitten.”

Volgens woordvoerder Adrien Kay wil het ministerie dubbelzinnig en met een vleugje ironie veilige seks promoten. “Onze campagne speelt met clichés en humor, waardoor de video’s toegankelijker én effectiever worden.” Ze hebben in ieder geval onze aandacht.

Geef een reactie

Laatste reacties (14)