Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Vanity Fair zegt sorry voor mislukte grappen over Hillary Clinton

  •  
28-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
vanityfair
Zo met het einde van 2017 in zicht is het misschien een goed idee om Hillary Clinton – je weet wel, die mevrouw die dit jaar níet de president van de Verenigde Staten is geworden – nog eens in te peperen dat – jawel – niet zij maar Donald Trump dit jaar geïnaugureerd is. Dat moet de redactie van Vanity Fair hebben gedacht bij het maken van het filmpje met “zes goede voornemens voor Hillary Clinton”. In een poging met grappige voornemens op de proppen te komen, sloeg de redactie de plank compleet mis, met – hoe kan het ook anders – een backlash op Twitter van jewelste. Vanity Fair biedt nu dan ook de excuses aan voor de mislukte grappen.
Zo met het einde van 2017 in zicht is het misschien een goed idee om Hillary Clinton – je weet wel, die mevrouw die dit jaar níet de president van de Verenigde Staten is geworden – nog eens in te peperen dat – jawel – niet zij maar Donald Trump dit jaar geïnaugureerd is. Dat moet de redactie van Vanity Fair hebben gedacht bij het maken van het filmpje met “zes goede voornemens voor Hillary Clinton”. In een poging met grappige voornemens op de proppen te komen, sloeg de redactie de plank compleet mis, met – hoe kan het ook anders – een backslash op Twitter van jewelste. Vanity Fair biedt nu dan ook de excuses aan voor de mislukte grappen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.