Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Amerikaans modehuis lanceert Ramadan collectie

  •  
02-07-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
93 keer bekeken
  •  
ramadan300.jpg
DKNY speelt handig in op islamitische vastenmaand met frisse looks
Afgelopen zondag is voor moslims wereldwijd de vastenmaand ramadan weer begonnen. Overdag mag niet gedronken, gegeten, gerookt of gevreeën worden. Nu de dagen zo lang (en warm!) zijn is het vasten niet bepaald makkelijk. Al reikhalzend wordt dan ook uitgekeken naar het suikerfeest; de feestdag waarmee de ramadan wordt afgesloten. Traditioneel gaan alle moslims dan op hun paasbest gekleed. Reden te meer voor modemerk DKNY om daar op in te spelen en met een speciale Ramadan Collectie te komen.
Toegegeven: het is dat DKNY er zelf de titel Ramadan Collection aan heeft gegeven, anders hadden de kledingstukken niet misstaan in een Spring of Resort collectie. Het geheel bestaat uit bedekkende zomerse items, denk aan lange vloeiende jurken, grafische prints en veel zwart-wit. De campagne is geschoten door Saeed Al Khalifa, model staan de in het Midden Oosten populaire modebloggers Yalda Golsharifi en Tamara al Gabbani.
RTEmagicC_ramadan1.jpg
RTEmagicC_ramadan2.jpg
RTEmagicC_ramadan3.jpg

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.