Laatste update 12:00
46

Amsterdamse vrouw parodieert seksistische Radio 538-advertentie met deze foto

De Amsterdamse Yvette Luhrs hekelt Radio 538 vanwege hun seksistische poster waar een naakte vrouw met een poes tussen haar benen staat. Om te laten zien hoe belachelijk de foto is, maakte zij er één van haar vriend in precies dezelfde positie.

Yvette zag de 538-poster en vroeg zich af wat het überhaupt met muziek te maken had en besloot er een parodie op te maken door een beeld neer te zetten dat je nooit zou zien. Daarover zegt zij tegen AT5:

Het is een lichaam dat je niet vaak afgebeeld ziet. Radio 538 kiest er al enkele jaren voor om seks voor marketing van de zender in te zetten. De vraag is echter of je met seks iets anders moet verkopen dan seks. Ik ben zelf pornografe en sekswerker en ben dus helemaal niet vies van naakt. Ik vraag mij alleen af waarom je er voor kiest om drie hypergeseksualiseerde lichamen zo in de openbare ruimte te plaatsen voor de verkoop van muziek. Met een knipoog proberen we hiervoor aandacht  te vragen.

Radio 538 weet het grapje blijkbaar wel te waarderen, of begrijpt de hint niet helemaal, want de nagemaakte poster hangt nu ook op de redactie.

Dat moment dat random mensen je campagne op eigen wijze over doen

Een foto die is geplaatst door Cedric Hoogendoorn (@choogendoorn) op

 

Geef een reactie

Laatste reacties (46)