7

&… André Kuipers fotografeert route Elfstedentocht

CU-wethouder weg om naaktfoto's... Broer Madonna stond buiten terwijl zij optrad bij Super Bowl ... Laatste Eerste Wereldoorlog-veteraan overlijdt op 110-jarige leeftijd ... Sky News perkt Twitter-rechten journalisten in

Ander nieuws van vandaag

Gaat het gebeuren? ... de Elf Steden van Friesland
De Elfstedentocht-koorts heeft nu ook in de ruimte aangeslagen. Astronaut André Kuipers heeft een foto genomen van de route en vraagt zich op Twitter hardop af of het nu écht gaat gebeuren.

Een ChristenUnie-bestuurder hoort natuurlijk niet naar foto’s van blote vrouwen te kijken. Maar hij dat zeker niet te doen waar hij door medewerkers van de gemeente betrapt kan worden. Exit wethouder Albert Kok (what’s in a name) van Oldenbroek. (NU.nl)

Terwijl Madonna in de pauzeshow van de Super Bowl schitterde op het podium stond haar broer Anthony Ciccone buiten het stadion op de parkeerplaats. Anthony maakte de trip vanuit Michigan naar het stadion in Indianapolis samen met een groep  als onderdeel van een radiowedstrijd. Tegenover de organisatoren van de wedstrijd en zijn mededeelnemers zij hij niets over zijn beroemde zus. Anthony gaat door het leven als dakloze. Drank- en drugsmisbruik heeft hem vervreemd van Madonna en de rest van zijn familie. (Daily Mail)

De Britse Florence Green was de laatste veteraan van de Eerste Wereldoorlog. Zaterdag overleed ze, twee weken voor haar 111de verjaardag. Ondanks haar vliegangst was ze onderdeel van de Britse luchtmacht RAF. Ze ging niet naar het front, maar werkte als serveerster in een officierskantine. (NYTimes)

Mediabedrijf Sky News heeft de Twitterrechten van zijn verslaggevers stevig ingeperkt. Ze mogen alleen nog maar berichten retweeten van collega’s van Sky. Ook moeten ze overleggen met de nieuwsredactie voordat ze brekend nieuws plaatsen. Sky-journalisten hebben geschokt en afwijzend gereageerd. Wat hun betreft is het een stap terug voor het bedrijf dat juist prat gaat op zijn handige gebruik van nieuwe media. (Guardian)

Geef een reactie

Laatste reacties (7)