Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Angstaanjagende beelden: vrouw rijdt door Californische vlammenzee

  •  
17-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Schermafbeelding 2018-11-17 om 15.13.56
Een werkelijk angstaanjagend beeld: de Amerikaanse Rebecca Hackett uit Californië moest noodgedwongen door het door vuur geteisterde rampgebied rijden, nadat ze het welzijn van haar paarden in hun stallen had gecontroleerd. Op de videobeelden die Hackett onderweg maakte is te zien hoe de wereld om haar heen aan alle kanten een vuurzee is. Te horen is hoe ze doodsangsten uitstaat.
In Californië woeden in de omgeving van Malibu al enige tijd allesverwoestende bosbranden. Door langdurige droogte in het gebied kon het vuur zich razend snel verspreiden. Als gevolg van de droogte kampt Californië met een ernstig watertekort, wat de bestrijding van het vuur nog eens extra bemoeilijkt. Volgens de laatste tellingen zijn 71 mensen door de vlammen om het leven gekomen. Dat aantal kan nog stevig oplopen, aangezien nog zo’n duizend mensen als vermist zijn opgegeven. Voor Hackett is het angstaanjagende avontuur goed afgelopen, zo laat ze op haar Instagram -account weten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.