Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Arrestaties voor bedreiging koningin

  •  
29-04-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Koningin_Beatrix_op_tv_300px.jpg
Verdachten dreigden los van elkaar Koninginnedag in Zeeland en de herdenking in Apeldoorn te verstoren ... Man uit Middelburg verspreidde doodsbedreigingen
In de aanloop naar Koninginnedag heeft de politie zowel in Apeldoorn als in Middelburg een man gearresteerd. In Apeldoorn vindt donderdag de herdenking van de aanslag vorig jaar plaats, terwijl Zeeland zich juist opmaakt voor de feestdag van vrijdag.
De politie in Middelburg heeft een arrestatie verricht in aanloop naar de viering van Koninginnedag 2010. De 33-jarige man is gisteren opgepakt naar aanleiding van doodsbedreigingen gericht aan het Koninklijk Huis. Dat meldt Jan Dalebout, commandant van de politie Zeeland, vanavond in Netwerk.
Eerder op donderdag meldde de politie Apeldoorn ook al een arrestatie. Een 31-jarige man werd eveneens gisteren opgepakt. De man was mogelijk van plan de herdenking van het Koninginnedag-drama in Apeldoorn te verstoren. Deze man zit nog vast, maar nadere informatie geeft de politie niet.

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.