5

BBC-ouders tv crash baby’s doen boekje open

Robert Kelly, de expert die afgelopen weekend in één klap wereldberoemd werd toen zijn kinderen tijdens een live-interview met de BBC zijn werkkamer binnen kwamen, doet nu een boekje open over wat er precies gebeurd, en de reacties die hij en zijn gezin na het incident kregen. Hij was naar eigen zeggen vergeten de deur op slot te doen. “Deze kleine fout maakte van mijn familie YouTube-sterren. Het is behoorlijk gek.

Moeder Kim Jung-A, Kelly’s echtgenote, vertelt dat de kinderen gewoonlijk naar haar toe komen wanneer ze merken dat de deur op slot is. “Maar dat deden ze niet. En toen zag ik dat de deur open was. Het was chaos voor mij.” Kim Jung-A kwam erachter dat de kinderen de werkkamer van hun vader binnen waren gegaan, doordat ze op tv naar het gesprek met haar echtgenoot zat te kijken.

“Een klucht van fouten”, noemt Kelly het incident. “Mijn vrouw heeft de onverwachte situatie op de best mogelijke manier opgelost. Als je de beelden bekijkt, zie je ook dat ik mijn lach moet inhouden. Het zijn kleine kinderen en zo gaat dat. Ja, ik was gegeneerd, maar ik wil dat mijn kinderen zich goed voelen om naar mij toe te komen”, aldus Kelly.

Lees ook op Joop: TV moment van het Jaar: Kinderen vallen Korea-interview binnen

Geef een reactie

Laatste reacties (5)