Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Bezorgde buren Carrie Symonds bellen politie na incident met Boris Johnson

  •  
22-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
70 keer bekeken
  •  
TOPSHOT-BRITAIN-EU-VOTE-BREXIT-JOHNSON

© TOPSHOT - Former London Mayor and "Vote Leave" campaigner Boris Johnson attends a press conference in central London on June 24, 2016. Boris Johnson, who spearheaded the successful campaign f

De Britse politie werd gisteravond opgeroepen na een melding van mogelijk huiselijk geweld op het adres van Carrie Symonds, de vriendin en medewerker van Boris Johnson. Buren verklaarden aan de Guardian dat ze een een vrouw hoorden schreeuwen, gevolgd door luid gebonk:
"Ik hoorde wat klonk als het kapotsmijten van borden. Er waren enkele luide paniekkreten van Carrie te horen, ze schreeuwde vaak: ‘Ga weg!’ Ze riep, ‘Verlaat mijn appartement’ en hij zei ‘nee’."
Op opnames van het incident is te horen hoe Symonds tegen Johnson zegt “Ga van me af” en “Verlaat mijn appartement”.
Nadat de bezorgde buren aanklopten en er niemand open deed, besloten ze de politie te bellen:
"Ik hoopte dat iemand de deur open zou doen en zou zeggen: ‘We zijn oké.’ Ik heb drie keer aangeklopt, maar er kwam maar geen antwoord."
De politie arriveerde binnen enkele minuten, na middernacht. Nadat beide bewoners de politie verzekerden in orde te zijn, vertrokken ze weer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.