Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Bijzonder antwoord na klacht op Facebook

  •  
22-10-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
happy_period_300.jpg
Fabrikant van maandverband zit niet bij de pakken neer
Richard Neill was boos. Boos op Bodyform, het bedrijf dat het maandverband van zijn vriendin produceert. Toen hij een boze reactie op Facebook typte kon hij niet bevroeden wat hij zou losmaken.
Bright vertelt het verhaal van Richard. Op Facebook schreef hij:
Jullie hebben gelogen! Er was geen plezier, geen extreme sports, geen blauw water over vleugels en geen spetterende soundtrack oh nee nee nee. In plaatst daarvan (…) veranderde mijn vriendin van de lieve, zachte dame, in het kleine meisjes van The Exorcist met toegevoegd venijn en een extra 360 graden hoofdomdraai.
Jarenlang hadden de reclames van Bodyform hem wijsgemaakt dat vrouwen een geweldige tijd hebben als ze ongesteld zijn. Nu hij een vriendin had, bleek dat anders te zijn. Zijn Facebook-reactie werd duizenden keren gedeeld. En opgemerkt door Bodyform. En dat kon het bedrijf kennelijk niet over zijn kant laten gaan……
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.