18

&…Blond zoekt blond

UPDATE: Opstelten komt onder verkeersboete uit. Oppassen met blikvoer. Reclame maken voor schaamlipcorrectie. Kan dat?  Een sterrenkundige met affectie voor cadeaupapier en ander nieuws

Een nieuwe rubriek met nieuws dat je niet wilt missen


– Wie verdwaald is, raakt soms ook hele andere oriëntatievaardigheden kwijt. Zo ook deze geile reebok die zijn zaad heeft gezet op een blonde tiener.

– Expeditie Robinson is er niets bij. Twee mannen van 53 en 26 jaar oud dobberen 33 dagen stuurloos in een bootje op de Stille Oceaan.

– Groupon gaat door met reclame maken voor plastische chirurgie. Nu ook schaamlipcorrectie voor de de helft van de prijs. De reclamewebsite bood eerder ook borstvergrotingsoperaties aan met 50 procent korting. 

– Sterrenkundigen weten het altijd beter. Hoogleraar Peter Barthel dook twee weken in cadeaupapier en boeken over de Sint en ontdekte dat de maan die vaak wordt afgebeeld geen avond, maar een ochtend maan is.

– Voedsel uit blik klinkt al niet lekker en is het ook niet. Onderzoekers vinden grote hoeveelheid hormoonverstoorders in urine van testgroep die een week lang elke dag soep uit blik eet.

– New Kids nu ook sexy? Brabanders hebben het meest sexy accent ondervond datingsite Parship

– Minister Ivo Opstelten gevrijwaard van verkeersboetes. Reporter Tim op het Broek van de Limburgse nieuwsportaal L1 deed belde namens Opstelten naar het Centraal Justitieel Incasso Bureau. Die werkte volledig mee om de boete in te trekken.
Wat vond jij opmerkelijk nieuws: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (18)