Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

&... Brad Pitt in de PC Hooftstraat (of toch niet?)

  •  
17-12-2011
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
reclame_mini_300.jpg
Nederlandse applicatie laat je varkens knuffelen op de iPad (stel dat je ze aan moet raken, bah!), nog 257 miljoen aan gulden bankbiljetten in omloop en meer klein nieuws
Gewoon varkens knuffelen is zo 2010 en je krijgt er vieze handen van dus daar moest natuurlijk snel een virtuele variant op komen. Studenten van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht bedachten daarom deze varkensknuffel-app. Kijk de video om te zien hoe het werkt.
RTEmagicC_vijftiggulden.jpg
Hoe dieper de euro zakt, hoe meer mensen terugverlangen naar de gulden. Maar dat hoeft helemaal niet. Want heel veel mensen hebben namelijk nog gewoon guldens. In een oude sok, in een oude broekzak of waar dan ook. Per dag blijken er nog zo’n 50 mensen zich te melden met een stapeltje snippen, joetjes en roodjes bij de Nederlandsche Bank. Totaal is er nog 257 miljoen gulden aan briefgeld in omloop. En inwisselen kan nog tot 2032. Maar misschien kun je er dan ook gewoon weer mee in de winkel terecht.
Het was voetballer Demy de Zeeuw die ‘m voor het eerst zag. De acteur Brad Pitt heel gewoon in Amsterdam. Oke, heel gewoon, het was wel de PC Hooftstraat, maar toch. Twitter in rep en roer. Pitt was trending topic, maar vervolgens bleef het oorverdovend stil. Geen plaatje, niks. Waarschijnlijk was het toch een reclamestunt met een look-a-like. Net als toen er een nep-Justin Bieber de stad in werd gestuurd.
Reclame die er zeker wel is en het bekijken waard was: deze kerst-auto’s in Italië:
RTEmagicC_reclame_mini.jpg
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.