Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Buitenhof-columniste pleit voor 'verbod op onfatsoenlijke pers'

  •  
26-02-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
176 keer bekeken
  •  
buitenhof.png
Update: Castricum zegt ‘aangevallen’ te zijn door man van columniste Naema Tahir
Opkomst Pownews is gevaarlijke ontwikkeling volgens Naema Tahir en zorgt ervoor dat er in de politiek alleen nog plek is voor demagogen en cabaretiers. Daarom zou er op het Binnenhof alleen plek moeten zijn voor fatsoenlijke journalisten.
Update 18.45 uur
Rutger Castricum zegt aangifte van mishandeling te doen tegen de man van columniste Naema Tahir. De Powned verslaggever ging vandaag bij het huis van Tahir lang om verhaal te halen over haar column gisteren in Buitenhof. Tahir’s man, Andreas Kinneging, hoogleraar rechtsfilosofie aan de Universiteit van Leiden, deed open en wilde Castricum niet binnen laten. Met dat antwoord nam Castricum geen genoegen. Volgens Kinneging heeft hij Castricum twee keer vriendelijk over zijn shawl geaaid, nadat hij hem meerdere malen had verzocht weg te gaan. De Powned verslaggever hangt echter het verhaal op dat hij bij de keel gegrepen zou zijn door Kinneging.
Lees de hele tekst van de column van Naema Tahir  hier
Mis niets: Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook

Meer over:

nieuws, media
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.