Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Burgemeester Halsema roept op tot steunactie voor politieagenten

  •  
22-11-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
126 keer bekeken
  •  
20 jaar homohuwelijk: jubileumboot vaart over de grachten

© AMSTERDAM - Burgemeester Femke Halsema van Amsterdam bij de 'viering van 20 jaar trouwen voor iedereen'. Precies 20 jaar geleden werd in Amsterdam het eerste regenbooghuwelijk gesloten. ANP R

Burgemeester Femke Halsema vraagt Amsterdammer hun sympathie en waardering voor de politie duidelijk te uiten. Ze roept de inwoners op bijvoorbeeld hun duim op te steken naar patrouillerende agenten. Aanleiding voor de actie is de zware wissel die de huidige omstandigheden op de politieagenten trekken.
"Ook dit weekend is er door de Amsterdamse politie weer hard gewerkt in moeilijke omstandigheden. Zowel in Amsterdam als andere steden waar onze politiemensen bijstand verleenden. Alle dienders verdienen een groot compliment, onze steun en solidariteit. Samen met onze andere hulpverleners bewaken zij 24/7 de veiligheid voor iedereen. Ongeacht de verschillende opvattingen over de coronapandemie of de maatregelen: kom je agenten tegen op straat laat dan weten hoe blij je bent met hun inzet en trouw. Steek een duim op of maak een praatje als er tijd voor is."
De via Instagram verspreidde oproep krijgt relatief veel likes.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.