Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

'Buurt prikt banden Poolse auto's leeg'

  •  
16-02-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Flickr_Poolskenteken_Woody1778a_300
Politie onderzoekt vernielingen; relateert deze aan parkeerproblematiek
In Rijswijk zijn de banden van zeker tien auto’s met een Pools nummerbord lek geprikt. Om herhaling te voorkomen gaat de politie extra surveilleren in de buurt, meldt Den Haag FM.
Inwoners van Rijswijk klagen al weken over de overlast die zij ondervinden van de invoering van betaald parkeren in Laak. De politie denkt dat de vernielingen hiermee samenhangen. Den Haag FM: 
Sinds in Laak moet worden betaald, zetten veel mensen hun wagens in de naastgelegen Rijswijkse wijken Cromvliet, Oud Rijswijk en Te Werve. Voor Rijswijkers is het daardoor moeilijk om in hun eigen wijk te parkeren.
De gemeente Rijswijk liet afgelopen week weten nog geen maatregelen te kunnen nemen tegen de parkeeroverlast. Wel kunnen wijkbewoners die hun auto nu op groenstroken of hoeken neerzetten op een boete rekenen.
Burgemeester Michel Bezuijen laat in een reactie weten dat voor eigen rechter spelen niet bijdraagt aan een constructieve oplossing voor de huidige parkeerproblematiek.
Foto-cc: Woody1778a

Meer over:

leven, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.