Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Carla Bruni is terug

  •  
30-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
bruni300.jpg
Carla Bruni, vrouw van voormalig president van Frankrijk, Nicholas Sarkozy, pakt de microfoon weer op … Ook modellenleven wordt nieuw leven in geblazen
Het was vast niet altijd even makkelijk voor Carla Bruni om vier jaar lang aan de zijde van toenmalig president van Frankrijk, Nicholas Sarkozy, te verschijnen en haar eigen carrière op een lager pitje te zetten. Na vijf jaar radiostilte komt op 1 april dan eindelijke een nieuwe cd uit, Little French Songs. Haar eerste single is een ode aan haar echtgenoot en heet Raymond – haar koosnaampje voor hem.
En hoewel Bruni inmiddels al 45-jaar is, pakt ze ook haar modellencarrière weer op. Volgens de Britse Vogue wordt ze het nieuwe gezicht van juwelenmerk Bulgari.
Of ze verheugd is dat haar echtgenoot de verkiezingen heeft verloren? Als een burger van Frankrijk niet, maar als vrouw-van wel. Dat heeft volgens Bruni overigens niets met haar carrière te maken. Alhoewel ze wel moest oppassen met wat ze zei – ze houdt erg van grapjes maken, maar moest opletten de president niet voor gek te zetten – had ze naar eigen zeggen genoeg vrijheid om te doen en laten wat ze wilde. Bovendien: “Ik ben wat men in me ziet.”
Ieder zaterdag in Lekker: muziek

Meer over:

nieuws, lekker
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.