Laatste update 14:17
49

ChristenUnie Assen eist verwijdering ‘expliciete’ webcamseksborden

De ChristenUnie in Assen is geshockeerd door reclameborden waar webcamseksadvertenties op staan. De posters hangen langs de weg maar ook in de buurt van bushaltes en kinderspeelparadijs Ballorig, wat volgens de partij uiterst ‘grensoverschrijdend’ is. Dat meldt RTV Drenthe. 

De fractievoorzitter in Assen, Bert Wienen zegt meerdere klachten te hebben ontvangen en gaat het college van B&W om verwijdering vragen:

We zijn gisteren gebeld door enkele Assenaren. Die gaven aan: kijk wat er nu gebeurt. Wat een vreemde toestand dat webcamseks wordt aangeprezen op een aantal vierkante meters. Ik had een vader aan de telefoon die vroeg hoe hij dit moest uitleggen aan zijn 17-jarige dochter.

Als je zo expliciet wordt gevraagd om mee te doen aan webcamseks, dan vind ik dat wel vreemd. We moeten dit niet gewoon gaan vinden. We hoeven onze kinderen, jongeren en inwoners niet tegen alles te beschermen, maar dit overschrijdt een grens.

Een jaar geleden stelde ik al vragen over andersoortige posters. Toen zei het college dat die pasten binnen de vrijheid van meningsuiting. Ik ben benieuwd welke mening hier wordt geuit.

cc foto: rubbertoe

Geef een reactie

Laatste reacties (49)