2

Clinton’s sms’jes verspreiden zich als viral over internet

Grappenmakers die sms'jes van Clinton verzonnen, mochten haar eindelijk ontmoeten

Wat begon als een grap tussen de twee vrienden Adam Smith en Stacy Lambe, verspreide zich razendsnel over internet. Op de tumblr ‘Texts From Hillary’ verzon het duo sms-gesprekken tussen de minister van Buitenlandse Zaken en Amerikaanse beroemdheden als Facebookoprichter Mark Zuckerberg en Meryl Streep. De 32 post werden 83.000 keer gedeeld op Facebook, via Twitter 8,400 keer gevolgd en op tumblr maar liefst 20 miljard keer bekeken.

Foto’s van een sms’ende Clinton gemaakt door Diana Walker, maakten de twee vrienden nieuwsgierig waarna ze besloten de sms’jes tussen Hillary en haar gesprekspartners maar zelf vorm te geven.

Dinsdagavond hadden Smith en Lambe dan eindelijk een ontmoeting met Clinton, die het, gezien de foto, sympathiek lijkt op te nemen. Volgens een woordvoerder van haar ministerie was ze in eerste instantie ‘nogal getroffen’ door de grap. Nu is uitgekomen dat de tweets verzonnen zijn, stoppen de grappenmakers met het verder aanvullen van de Tumblr.


Bekijk meer foto’s op de tumblr Text From Hillary

Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Geef een reactie

Laatste reacties (2)