Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Clinton's sms'jes verspreiden zich als viral over internet

  •  
11-04-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hillary_texting_300.jpg
Grappenmakers die sms'jes van Clinton verzonnen, mochten haar eindelijk ontmoeten
Wat begon als een grap tussen de twee vrienden Adam Smith en Stacy Lambe, verspreide zich razendsnel over internet. Op de tumblr ‘Texts From Hillary’ verzon het duo sms-gesprekken tussen de minister van Buitenlandse Zaken en Amerikaanse beroemdheden als Facebookoprichter Mark Zuckerberg en Meryl Streep. De 32 post werden 83.000 keer gedeeld op Facebook, via Twitter 8,400 keer gevolgd en op tumblr maar liefst 20 miljard keer bekeken.
Foto’s van een sms’ende Clinton gemaakt door Diana Walker, maakten de twee vrienden nieuwsgierig waarna ze besloten de sms’jes tussen Hillary en haar gesprekspartners maar zelf vorm te geven.
Dinsdagavond hadden Smith en Lambe dan eindelijk een ontmoeting met Clinton, die het, gezien de foto, sympathiek lijkt op te nemen. Volgens een woordvoerder van haar ministerie was ze in eerste instantie ‘nogal getroffen’ door de grap. Nu is uitgekomen dat de tweets verzonnen zijn, stoppen de grappenmakers met het verder aanvullen van de Tumblr.
RTEmagicC_HillaryFacebook_01.jpg
RTEmagicC_HillaryObama_02.jpg
RTEmagicC_HillaryFacebook_01.jpg
Volg Joop op Twitter , vind Joop leuk op Facebook. Of abonneer je op de dagelijkse nieuwsbrief met een handig overzicht van nieuws en opinies.

Meer over:

kijk nou, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.