Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Cohen: PVV wordt Partij van Verdoezeling

  •  
01-03-2011
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
110 keer bekeken
  •  
ANP-Cohen_deGraaf300.jpg
PvdA-leider stuurt PVV-lijsttrekker Machiel de Graaf stukken van kabinetsplannen voor de bijstand. PVV moet gevolgen onder ogen zien
De PVV wordt de “partij van de verdoezeling” als ze de gevolgen van de kabinetsplannen voor de bijstand niet onder ogen wenst te zien. Dat stelde PvdA-leider Job Cohen dinsdag bij RTLZ.
Brief Cohen Aan MachieldeGraaf Cohen hield PVV-lijsttrekker Machiel de Graaf maandag in het lijsttrekkersdebat bij EenVandaag voor dat een gezin er 600 tot 800 euro op achteruit kan gaan als de moeder haar bijstandsuitkering verliest doordat de zoon een baan heeft gevonden. De Graaf zei die berekeningen niet te kennen.
Cohen heeft hem nu de uitgelekte stukken toegestuurd, samen met de brief hierboven,  en eist van De Graaf een antwoord in het laatste verkiezingsdebat, dinsdagavond. ‘Ik vind dat kiezers daar recht op hebben. Men moet dat niet verdoezelen en ik wil van De Graaf een antwoord. Als dat er niet komt, is zijn partij de partij van de verdoezeling’, aldus Cohen bij RTLZ.

Meer over:

politiek, nieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.