54

De 16 mooiste mannen van Nederland

Sabine Vandeputte, kijk je even mee?

Sabine Vandeputte, de Vlaamse VRT-correspondente die met een scherp oog de Nederlandse samenleving observeert, constateerde dat we weliswaar de mooiste vrouwen ter wereld hebben maar dat de mannen niet voor dat predikaat in aanmerking komen. Paniek brak uit na het plaatsen van haar stuk.

Sabine schreef in haar ode aan de Nederlandse vrouw:

Mooie Nederlandse mannen vraagt u? Helaas kwam ik die hier nog maar zelden tegen. Ik vrees dat we daarvoor binnen Europa naar het hoge noorden of het diepe zuiden moeten. De meest indrukwekkende exemplaren moeten het hier bij nader inzien toch hebben van oogverblindend witte hemden en een vlotte babbel.

Dat liet de redactie van Joop zich geen twee keer zeggen. In no time werden lijstjes, zeg maar lijsten, gemaakt met mooie Nederlandse mannen waar je helemaal niet voor naar het diepe Zuiden of hoge Noorden hoeft. Mannen die je hier gewoon op straat – of nou ja, in je dromen –  kunt tegen komen. Types die je doen slikken bij de eerste aanblik of zuchten tijdens het consumeren met je ogen. Hier zijn ze. De 16 mooiste mannen van Nederland. In willekeurige volgorde, want kiezen was al moeilijk genoeg.


Egbert-Jan Weeber

Humberto Tan

Fedja van Huêt

Badr Hari

Waldemar Torenstra

Dennis Storm

Sef

Ramsey Nasr

Khalid Boulharouz

Epke Zonderland

Daniel Boissevain

Alain Clark

Marwan Kenzari

Theo Maassen

Arie Boomsma

Geef een reactie

Laatste reacties (54)