6

&… De eerste kus

Breivik is gek ... Flip is eenzaam maar niet alleen ... Handen weigeren moet ... Wierook-liefhebbers in zak en as ... Nederlanders schrijven liefst negatieve recensies ... en somebody fucks with Frank de Grave

Ander nieuws van vandaag


– Nu het Amerikaanse leger het omstreden ‘don’t ask, don’t tell’-beleid heeft afgeschaft mogen dienende homo’s en lesbo’s voor het eerst openlijk voor hun liefde en begeerte uitkomen. Kwartiermeester Marissa Gaeta (23) mocht bij thuiskomst van de USS Oak Hill als eerste van boord om de zogeheten ‘first kiss’ te geven, aan haar op de kade wachtende vriendin en eveneens kwartiermeester Citlalic Snell (22). 

– Flip is een schildpad die werd aangetroffen op het strand van Scheveningen. Hij mag nu aansterken en wordt daarna uitgezet in de Golf van Mexico. Tot die tijd is hij live te zien via een webcam.

– De Noorse extreemrechtse terrorist Breivik is gek, weten nu ook de deskundigen.

– Handen weigeren mag. Want behalve ‘de vijf’ geef je de ander ook nog kans op allerlei ziekten, aldus een pleidooi in De Telegraaf.

– Nu bolletjesslikken niet meer goed werkt, stappen drugssmokkelaars over op grovere middelen: cocaïne operatief verstopt in borsten en billen. Dat wordt extra fouilleren.

– In Frankrijk is het voortaan verboden om de genocide op Armeniërs te ontkennen, heeft de Assemblée Nationale (Tweede Kamer) besloten.

– Alarmbel voor zwevers en dromers: de productie van wierook is in gevaar. De Ethiopische bossen waar het spul vandaan komt dreigen te verdwijnen.

– Het is nooit goed of het deugt niet: Nederlanders schrijven op internet vaker negatieve recensies dan andere volken. Misschien dat we daarom minder dan in andere landen vertrouwen hebben in dergelijke recensies.

– Dit kregen we net in de mail. Somebody fucks with Frank de Grave.

Het beste nieuws, de scherpste opinies vind je op Joop zegt strfckr@geen_mail.nl: Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (6)