11

De iPhone onder de seksspeeltjes?

Nieuwe vibrator bereikt plekjes waar andere niet kunnen komen

Gadgetblog Gizmodo noemt het ‘mogelijk het beste seksspeeltje dat ooit is uitgevonden’. Anderen beweren dat het apparaatje een blik gunt op de toekomst van seks. De ‘Hello Touch’ van fabrikant Jimmyjane is in ieder geval een prikkelend ontwerp.

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

“Ja, wie heeft die in Nederland tegenwoordig nou niet?” verklaarde presentatrice Catherine Keyl vorige week over vibrators. Ze kreeg vervolgens de halve wereld over zich heen. Maar Keyl had natuurlijk gelijk. De apparaatjes zijn sinds weekblad Viva ze in 1994 als abonneeactie gratis weggaf uitgegroeid tot redelijk standaard huishoudelijke hulpjes.

Om je vinger
Op het gebied van innovatie is er echter weinig veranderd. De Hello Touch, die begin dit jaar verscheen,  tilt de pret nu nog een stukje hoger. 

Een minieme vibrator die je aan je vingertoppen bevestigt en die even krachtig is als de apparaten in de vertrouwde massagestaaf vorm. Het silliconenmateriaal is zacht en kan in het lichaam de g-spot bereiken of daarbuiten de clitoris stimuleren. De Hello Touch is ook nog eens waterdicht zodat je er mee onder de douche kunt. De vingervibrator kost met 52 euro wel meer dan de reguliere genotstaven. 

Taboe
Volgens Slate is de Hello Touch voorbeeld van een seksspeeltje dat voor een doorbraak in het taboe kan zorgen. Dat moet de deur openen naar een heel reeks nieuwe technologische hulpmiddelen waarvoor de techniek bestaat maar die nog niet verder komen dan de Kamasutra beurs. 

Philips probeerde dat overigens al eerder in deze markt.

Iedere donderdag in Lekker: Lijf

Geef een reactie

Laatste reacties (11)