Laatste update 25 december 2017, 10:04
4

&…De laatste snik tot aan het spit

Schaap brengt laatste groet aan verloren vriend in kebabzaak. Zeilmeisje Laura Dekker nog altijd last van trauma. T-shirt-actie om Costa Concordia kapitein terug in zijn boot te krijgen... De grootste vijand van toptennisser Marcos Baghdatis

Meer nieuws vandaag


Wie van dieren houdt, maar ze toch besluit op te eten kan op zijn minst een beetje respect tonen. De Franse komiek Rémi Gaillard, bekend op zijn clown-achtige grappen, besloot verkleed als schaap zijn laatste eer te bewijzen aan een vermist schaap.

De kapitein van de Costa Concordia zei door een ‘stommiteit’ toevallig in een reddingsbootje te zijn gevallen. Dat terwijl een kapitein bij een calamiteit het schip als laatste hoort te verlaten. De Italianen pikken zijn smoesje niet en zijn een actie begonnen om de kapitein terug in zijn zinkende schip te krijgen. De T-shirts met de opdruk ‘Get back on board for … sake’ gaan als warme broodjes over de toonbank.
(The Telegraph)

VIDEO – Is dit het einde van de dreigtweets? Een Utrechtse tiener (13) dacht met Oud & Nieuw een grap uit te halen met een dreigtweet. Hij wilde kijken wat er gebeurde als hij zou twitteren dat hij Utrecht CS zou opblazen. Na het posten van de 140 tekens stond de politie een uur later voor zijn deur. Het advies van de tiener aan andere tieners: ‘Je werkt je alleen maar in de nesten. Doe het niet. Wees niet zo dom als ik.’
(AD)

Bij de Amerikaanse verkiezingsstrijd bij de Republikeinen gaat het er niet meer om wie er gaat winnen, maar wie de grootste loser is. GQ maakte een extra topic aan voor Ron Paul. Hij begaat misschien wel de meeste grote flaters. Zijn minst ergste is nog: “Als een ander land doet wat wij ook met andere landen doen, dan zullen we dan niet erg leuk vinden.” Als cadeautje heeft Paul zijn eigen stupiditeit’s metertje bij GQ gekregen.
(GQ.com)

Na de wereld rond gezeild te hebben is bij de meeste mensen hun hoofd wel leeg. Behalve als je een trauma hebt opgelopen. En dat heeft zeilmeisje Laura Dekker. Nu het einde van haar wereldreis nadert, denkt ze steeds vaker terug aan die ene traumatische gebeurtenis: De dag dat ze het met Jeugdzorg aan de stok kreeg vanwege haar zeilplannen. In een brief aan hen schrijft ze dat ze hoopt voortaan met rust gelaten te worden. De recordhoudster jongste wereldzeiler in wording denkt er zelfs over om na de finish niet meer terug te keren naar Nederland.
(Volkskrant)

De IQ-test van BNN was een groot succes. Verrassende winnares was Klokhuis presentatrice Dolores Leeuwin. Hoewel de winnaar een vrouw is, behaalde de Nederlandse mannen gemiddeld de hoogste score. Of we van dit feit ook wijzer worden is een tweede vraag.
(RTL)

VIDEO – Wanneer het in je hoofd een warboel is, kan het soms helend werken om het spinnenweb van je tennisracket aan gort te slaan. De meesten tennissers laten het bij eentje, maar toptennisser Marcos Baghdatis werd tijdens zijn wedstrijd tegen Stanislas Wawrinka zo kwaad, dat hij er vier achter elkaar vermorzelde. Een Australische ballenjongen mocht de overblijfseltjes van het court dragen.

(AD)

Overheden worden steeds kritischer naar gephotoshopte foto’s. Het zijn echter diezelfde overheden die de slechtste photoshopprestaties neerzetten. De website photoshopdisasters zette ze op een rijtje, waaronder deze foto van de ring van Parijs. Om over te laten komen alsof het er altijd druk is, heeft de photoshop ambtenaar getracht er nog een aantal auto’s bij te plakken. Knippen en plakken van de andere weghelft had hij beter kunnen laten.

(PhotoQ)
Wat vond jij opmerkelijk nieuws vandaag? Volg Joop op Twitter, vind Joop leuk op Facebook

Geef een reactie

Laatste reacties (4)