Logo Joop
De opiniesite van BNNVARA met actueel nieuws en uitgesproken meningen

Kee & Van Jole: De sleetsheid van Wilders en het zwijgen van Klaver

  •  
29-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
keejole
In Kee & Van Jole bespreken de twee commentatoren deze week de twee oppositieleiders Wilders en Klaver. Wilders lijkt steeds wanhopiger pogingen te doen de aandacht naar zich toe te trekken en dat lukt steeds slechter. Parlementair journalist Peter Kee informeerde bij collega’s of ze morgen meegaan naar het politiebureau als Wilders aangifte gaat doen tegen premier Rutte wegens discriminatie. Maar weinigen zeiden interesse te hebben in dat theater. “We kennen het nu wel.”
Aan de andere kant begint er ook gemor te klinken over het feit dat Klaver lijkt te duiken voor zaken als de Zwarte Piet-kwestie. Kee vertelt dat GroenLinks bang is kiezers te vervreemden door zich in te laten met zogeheten identiteitspolitiek. Van Jole wijst er op dat GroenLinks een partij is van dergelijke politiek. Opkomen voor homo’s, voor feminisme, het zit juist in de haarvaten van de partij. Waarom nu dan niet?
Beluister Kee & Van Jole als podcast en abonneer je via de RSS-feed.
Of luister via iTunes
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.